Flowmundo Blog

“De talentbegeleider voelt voor mij als een vangnet.’’ | Jop Raanhuis

Jop Raanhuis -Blog Banner (1)

Trainee digital marketing bij Flowmundo, master in Communications en in het dagelijkse leven fulltime bezig met een gezonde levensstijl. Jop Raanhuis (25) does it all. Vandaag spreken we hem over zijn zoektocht na het afronden van zijn studie en zijn ervaringen bij Flowmundo.

Aangenaam, ik ben Jop Raanhuis (25) en ik ben sinds september 2021 één van de vijftien Career Launchers bij Flowmundo Digital Talent. Na het afronden van mijn bachelor Bedrijfskunde en master Communicatiewetenschap was ik opzoek naar een baan waar ik mijn theoretische kennis van marketing in de praktijk kon brengen.

De zoektocht naar een passende job

Via LinkedIn kreeg ik diverse banen en traineeships aangeboden, waaronder ook het traineeship bij Flowmundo. Wat mij aansprak was dat je in een jaar tijd marketing ervaring opdoet onder begeleiding van coaches die het al wat vaker hebben gedaan. De wekelijkse masterclasses van een trainer uit het werkveld, maakte het traineeship zelfs nóg interessanter. Hierdoor krijg ik namelijk tips en informatie, waar deze trainers jaren voor hebben gewerkt om erachter te komen.

In het eerste gesprek bij Flowmundo gaven zij aan een passende opdracht voor mij te hebben. Na de kennismaking eerst samen te hebben voorbereid, zijn wij ook samen op gesprek geweest en hebben we kennis gemaakt met het bedrijf (b-living) en de opdracht. Er moest een nieuwe toekomstbestendige marketingafdeling gebouwd worden, die nu nog in de kinderschoenen stond. Een te gekke en uitdagende opdracht, waar ik zonder ervaring anders niet terecht kwam. En omdat ik geen ervaring heb met het opbouwen van zo’n afdeling, krijg ik ondersteuning van Edward en Jordy om er het maximale uit te halen.

Talentbegeleiding en coaching

De talentbegeleider voelt voor mij als een vangnet. De coachingsgesprekken zijn laagdrempelig en zeer waardevol, omdat de coaches ervaringsdeskundigen zijn. Er hangt altijd een fijne sfeer en dit alles geeft mij de mogelijkheid tot persoonlijke en vakinhoudelijke groei.

Flowmundo Digital Talent geeft mij de mogelijkheid om onder begeleiding de eerste stappen in het werkveld te zetten, waardoor ik er in het eerste jaar na mijn studie het maximale uit mezelf haal.

Ook klaar om jouw beginnende carrière als digital marketeer een boost te geven?

Download de brochure op of stuur onze recruiter Emma een bericht!

Deel dit artikel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on google