“Eindelijk een bijbaan waar je als student écht iets aan hebt!” | Tina | Meet the people

Noor Koebrugge
juni 17 / 2019 calendar-icon
This is post
De kracht van Flowmundo zit ‘m in de talenten van onze Digital Marketeers. Naast hun studie werken ze  minimaal één dag per week op locatie bij de klant en helpen zij deze bedrijven met het inzetten van Digital Marketing.
Maar wie schuilt er eigenlijk achter dit talent? Wij stellen ze graag aan je voor en dat lees je in onze artikelenreeks “Meet the people”!

 

“Ik hou van hard werken maar ik vind het ook fijn om vrijheid te hebben en zelf te kunnen bepalen wat ik wil doen.”

 

Tina Mrzljak, 20 jaar, student Online Marketing aan het Saxion, foodblogger, #instalover, hart op de tong, assertief, en girlboss in spé!

 

Tina, vertel is, wie ben je?

Ik ben Tina, 20 jaar oud en ik woon in Almelo. Ik zit in het eerste jaar van de studie Online Marketing, aan het Saxion in Enschede. Ik ben altijd al erg geïnteresseerd geweest in social media. Verder doe ik graag leuke dingen met mijn vriendinnen.

 

Waarom ben je bij Flowmundo gaan werken?

Toen ik hoorde over het concept van Flowmundo was ik meteen overtuigd. Eindelijk een bijbaantje waar je als student écht iets aan hebt! Ik heb jaren lang in de horeca gewerkt en sinds vorig jaar ook in een supermarkt. Deze baantjes brengen geld binnen, maar heb je er ook echt iets aan voor je toekomst? Niet echt.. Bij Flowmundo is dat wel het geval en daarom ben ik daar gaan werken!

 

Hoe ziet je werkdag eruit?

Ik werk inmiddels al een maand bij mijn opdrachtgever, Weusthuis Makelaardij in Tubbergen. Dit bevalt mij tot nu toe super goed! Het is leuk om een kijkje te nemen binnen het bedrijf, vooral omdat ik zelf helemaal geen kennis over vastgoed en makelaardij heb. Tijdens mijn werkdag ben ik vooral bezig met de social media kanalen van Weusthuis. Wat kunnen we verbeteren op social media? Hoe kunnen we als bedrijf meer opvallen? En hoe kunnen we nieuwe klanten aantrekken? Dit zijn vragen waar ik me elke week mee bezig hou. Nieuwe content verzinnen, realiseren en vervolgens plaatsen op Facebook, LinkedIn en Instagram. Zo ziet mijn werkdag er uit!

 

Wat heb je al geleerd bij Flowmundo?

In de korte tijd dat ik hier werk heb ik al zo veel geleerd! Tijdens de maandelijkse trainingen heb ik al super veel geleerd over Digital Marketing in het algemeen. Bij de trainingen komen onderwerpen aan bod die ik nog niet op school heb geleerd, dus dat is een fijne voorsprong. De trainingen worden gegeven door professionals die allemaal super toffe dingen doen. De informatie die we krijgen is actueel en de trainingen geven ontzettend veel inspiratie en motivatie om zelf aan de slag te gaan met Digital Marketing.

 

Wat zijn jouw interesses in Digital Marketing?

Mijn interesse ligt op het moment vooral bij Social Media Marketing. We gebruiken allemaal dagelijks social media en daarom kunnen bedrijven hier goed gebruik van maken. Het leuke van social media vind ik dat je als bedrijf zijnde goed contact kunt onderhouden met je klanten. Daarnaast vind ik Influencer Marketing ook erg interessant. Ik vind het bizar hoe influencers zo een groot verschil kunnen maken voor een bedrijf. Een product kan bijvoorbeeld zomaar een flop worden, als een bekende influencer het afkraakt.

 

“Gebruik al je creativiteit bij het verzinnen van content, denk groot! Wees niet bang om hulp te vragen aan je collega’s!”

 

Welke tips heb je voor beginnende Flowmundo collega’s?

Doe actief mee met de maandelijkse trainingen, laat je inspireren!
Gebruik al je creativiteit bij het verzinnen van content, denk groot! Wees niet bang om hulp te vragen aan je collega’s (zowel bij Flowmundo als bij je opdrachtgever).

 

Wat zijn je favoriete apps?

  1. Instagram staat 100% op nummer 1!
  2. Snapchat, lekker de hele dag lelijke foto’s sturen naar mijn vriendinnen.
  3. YouTube, ik kijk elke week de vlogs van Nienke Plas en Monica Geuze.

 

Wat zijn je favoriete Instagram accounts?

  1. @weusthuismakelaardij natuurlijk! 😉
  2. @jaqueline_timemachine, Vivian Hoorn laat zichzelf hier van een andere kant zien. Super grappig én leuk dat Vivian niet alleen haar perfecte Instagram leventje laat zien.
  3. @nienkeplas, de grappigste meid van Nederland.
  4. @ivanikolina, ik vind haar gewoon super knap en leuk voor outfit inspiratie!
  5. @kyliejenner, omdat ik het leuk vind om de Kardashians te volgen.. Beetje een guilty pleasure!

 

Wat zijn je plannen voor na je studie? Wat is je droombaan?

“Ik weet nog niet helemaal zeker wat ik wil doen na mijn studie. Omdat ik nog maar in het eerste jaar van mijn opleiding zit vind ik dat ook niet erg. De komende jaren zal ik daar wel uit komen.
Ik weet wel dat ik heel graag zelf wil ondernemen. Ik hou van hard werken maar ik vind het ook fijn om vrijheid te hebben en zelf te kunnen bepalen wat ik wil doen.
Mijn droombaan is een baan waar ik mijn creativiteit kwijt kan en waar geen een dag hetzelfde is!

 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jou, als student, bij Flowmundo?
Neem dan snel contact op!
Volg ons ook op Facebook, Instagram & LinkedIn