Waarom wij persoonlijke ontwikkeling belangrijk vinden!

jurdedalie
oktober 22 / 2019 calendar-icon
This is post

Bij Flowmundo willen wij onze studenten niet alleen op vakinhoudelijk gebied vooruit helpen. Ook willen wij helpen bij de persoonlijke ontwikkeling van onze high potentials. Door middel van trainingen op gebied van assertiviteit, zelf management, klantgerichtheid en communicatie helpen wij onze studenten om zich op persoonlijk vlak te ontwikkelen. 

Wat verstaan wij onder persoonlijke ontwikkeling

Bij onze studenten maken wij onderscheid in vakinhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling. Vakinhoudelijke ontwikkeling gaat over de inhoud van online marketing. Denk hierbij aan SEO, SEA, Facebook ads etc. Persoonlijke ontwikkeling draait volledig op het professionaliseren van de student. Daarnaast zal het stukje persoonlijke ontwikkeling ook bijdragen aan het aanpassen aan het bedrijfsleven.

Door persoonlijke ontwikkeling aan te bieden willen wij een aanvulling op school zijn. Op school zit je vaak in een bepaalde cyclus. Je gaat naar school, volgt je lessen, werkt aan je project, leert voor je vakken en haalt (hopelijk) je studiepunten.  Wanneer je in een startersfunctie terecht komt zul je ook andere kwaliteiten moeten ontwikkelen. Je zult zelfstandiger moeten zijn, voor jezelf op moeten komen en je zult klantgericht moeten denken.

Hoe helpen wij onze studenten bij hun persoonlijke ontwikkeling?

Trainingen

Persoonlijke ontwikkeling training door Nathalie Deen

Bij de trainingen zoomen we middels een intervisie in op waar de student tegenaan loopt tijdens het werk. Doordat je jezelf goed leert kennen weet je waar je goed in bent, maar ook waar je nog kunt ontwikkelen. Tijdens de trainingen gaan wij hier dieper op in.

Een van de trainingen die we hebben gehad is een training van Nathalie van Deena trainingen. Deze training ging over het DISC model. Hierbij leerden de studenten wat voor soort persoon ze zijn en hoe je met verschillende soorten persoonlijkheden het beste om kan gaan. Wanneer je elkaar beter begrijpt kun je namelijk positiever en effectiever met elkaar samenwerken!

Evenementen bezoeken

Inspiratie opdoen is misschien wel het leukste in het leven. Nieuwe dingen ontdekken en energie krijgen om nieuwe dingen te proberen. Binnen je werk voor nu en later is het heel belangrijk dat je inspiratie opdoet. Bij Flowmundo willen we dat graag stimuleren. We willen graag dat onze studenten 2 keer per jaar inspiratie gaan opdoen op een Digital Marketing event of congres. Dit kan van alles zijn, de webwinkel vakdagen, seminars bij leveranciers, Google events, etc. Je zult zien dat je er de rest van je leven wat aan hebt als je leert om geïnspireerd te worden.

Wil jij een bijbaan waar je je ook op persoonlijk vlak ontwikkelt? Neem dan nu contact met ons op!