Flowmundo Blog

Meet our Masters: Stef Oosterik

“Doen wat je leuk vindt” vindt Stef Oosterik heel belangrijk, je moet immers nog je hele leven werken. Hij werkt zelf in de SEA en gaat met zijn masterclasses de trainees leren keuzes maken die daadwerkelijk bijdragen aan de doelstellingen van het bedrijf waar ze werken.

Ik ben Stef Oosterik en ik werk nu meer dan 5 jaar bij Team Nijhuis. Ik ben daar begonnen als Digital marketing expert SEA en ik ben doorgegroeid tot Quality Manager, waarbij ik verantwoordelijk ben voor de kwaliteit en innovatie van de gehele organisatie.

Ik ben mij gaan focussen op SEA omdat ik analytisch ben ingesteld, ik  analyseer graag resultaten en daarop wil ik mijn campagnes bijsturen. Bij SEA zie je vaak direct (of vrij snel) resultaat waardoor ik snel de bevestiging krijg of mijn werk ook daadwerkelijk bijdraagt aan de doelstellingen van de klant. Bij mijn werk hoef ik me in ieder geval niet te vervelen, de digitale wereld verandert namelijk heel erg snel en daarom zal ik altijd bij moeten blijven leren.

In mijn dagelijkse werk spar ik regelmatig met collega’s over campagnes en geef ik wekelijks trainingen. Het geven van lessen bij Flowmundo sluit daar volledig bij aan. Op deze manier wil ik graag de kennis die bij Team Nijhuis wordt opgedaan delen en zorgen dat iedereen hiervan kan leren.

Tijdens de lessen die ik ga geven bij Flowmundo wil ik dat de trainees leren nadenken over de keuzes die ze maken en of die keuzes daadwerkelijk bijdragen aan de doelstellingen van het bedrijf. Ik ben ervan overtuigt dat je alleen op die manier een campagne succesvol kan laten lopen. Maar ik denk dat het nog belangrijker is dat je leergierig bent en plezier hebt. Je moet immers nog je hele leven werken, dus doen wat je leuk vindt is ontzettend belangrijk!

Deel dit artikel

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email

Relevante bijbaan onder begeleiding

Parttime Marketing Talent

Op zoek naar parttime digital marketing talent voor jouw organisatie? In ons talent ontwikkelprogramma Rising Stars voor high potential studenten online marketing hebben wij maximaal 25 gedreven kandidaten beschikbaar.

Traineeship

Fulltime Marketing Talent

Op zoek naar fulltime (0,8 fte) digital marketing talent voor jouw organisatie? In ons 1-jarige traineeship Career Launchers (met baangarantie) zijn er in de periodes maart en september 15 gedreven en talentvolle digital marketeers beschikbaar per regio. 

Telefoon +31 53 2032399
Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem
Trainees geven ons een 8,5 / 10

Losse trainingen

Trainingen

Wekelijks verzorgen wij trainingen over digital marketing. Deze trainingen worden gegeven door experts uit het werkveld. Wil je graag een training volgen? Bekijk ons aanbod hier en meld je vrijblijvend aan.

Inspiratiesessies

Kennissessies (gratis)

Regelmatig geven wij gratis kennissessies om up-to-date te blijven met de huidige veranderlijke (digital marketing) wereld. Wil jij bijblijven met de trends die momenteel gaande zijn? Bekijk dan ons aanbod kennissessies en meld je vrijblijvend aan.

Telefoon +31 53 2032399
Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem
Trainees geven ons een 8,5 / 10

Telefoon +31 53 2032399

E-mail info@flowmundo.nl

Locaties in Enschede, Zwolle en Arnhem

Vul je gegevens in

Download de Career Launchers brochure

Losse trainingen

Trainingen (betaald)

Wekelijks verzorgen wij trainingen over digital marketing. Deze trainingen worden gegeven door experts uit het werkveld. Wil je graag een training volgen? Bekijk ons aanbod hier en meld je vrijblijvend aan.

Inspiratiesessies

Kennissessies

Regelmatig geven wij gratis kennissessies om up-to-date te blijven met de huidige veranderlijke (digital marketing) wereld. Wil jij bijblijven met de trends die momenteel gaande zijn? Bekijk dan ons aanbod kennissessies en meld je vrijblijvend aan.

Wil je meer informatie? Vraag onze gratis brochure aan of plan een adviesgesprek.

Gelukt!

Wat leuk dat je interesse hebt in ons Digital Marketing Traineeship!

Klik op de knop om de brochure te openen. Een van onze collega’s in jouw regio neemt na 24 uur contact op via WhatsApp. :-) 

Benieuwd naar verhalen van  (oud) trainees en/of onze Digital Masters? Lees er meer over op onze blogpagina.