Rising STARS

Programma

Tijdens de studie van hbo/wo studenten bieden wij ons talent ontwikkel programma aan. Wij dichten het gat tussen onderwijs en werkveld en zijn hiermee een aanvulling op de studies die de hogescholen en universiteiten aanbieden. Het ontwikkelen van studenten doen we op de vak inhoud, maar de persoonlijke ontwikkeling van onze high potentials vinden wij net zo belangrijk. 

Voordelen voor studenten

Persoonlijk-

En vak

Inhoudelijk

De high potentials krijgen trainingen op het gebied van vak inhoud en persoonlijke ontwikkeling binnen onze Flowmundo academy gecombineerd met een relevante bijbaan bij één van onze opdrachtgevers. De high potentials verzorgen digital marketing werkzaamheden onder begeleiding van een senior online marketeer van Flowmundo (buddy systeem).

Voordelen voor organisaties

Digital Marketing Ontwikkel Programma

Talent voor

Organisaties

Organisaties krijgen toegang tot jong digital marketing talent en kunnen al vanaf één dag per week capaciteit inzetten. Flowmundo begeleid en leidt de high potentials op waardoor organisaties op dat vlak tijd besparen. Het toffe is dat de high potential nooit alleen werkt. De high potential heeft namelijk nog 25 collega high potentials die veelal dezelfde werkzaamheden uitoefenen. Dankzij de gezamenlijke kennis van het team aan high potentials, de maandelijkse inspiratiesessies, vakinhoudelijke trainingen en 1 op 1 coaching krijgt de organisatie top talent in huis. 

Ja!

Ik heb interesse